Home > Borrelhapjes
Broodje, gevuld mini- (koud)
Bruschetta met tomaat en mozzarella (warm)
Börek (Turks gevuld deeggerecht)
Börek, basisrecept (Turkse pasteitjes)
Camembert-hampakketjes
Camembertpuntje (warm)
Canapé de foie de volaille
Canapé met zeeschelpen (warm)/Fruits de mer-canapé
Canapé Romano (toast met champignons)
Canapés ā la Harlekijn
Carmel avocadopuree
Cashewnoten met chili-peper
Casselerribrolletje, gevuld
Celtic Samosas
Cervelle de Canut (roomkaassmeersel uit Lyon)
Cha goi 1 (loempiaatjes met varkensvlees en krab)
Cha goi 2 (Vietnamese loempia's)
Cha ram (eenvoudige garnalenloempiaatjes)
Champignon-Camembertbakjes
Champignon-rolletjes (warm)
Champignonbuideltje (warm)
Champignonhoedje met rosbief, gemarineerd
Champignons 1, gevulde reuzen-
Champignons 3, gevulde
Champignons 5, gevulde (barbecue)
Champignons 6, gevulde
Champignons 7, gevulde
Champignons bij de borrel
Champignons gevuld met ham
Champignons gevuld met krab
Champignons gevuld met slakken
Champignons met knoflook (warm)
Champignons, gemarineerd 3 (antipasti)
Champignons, gevulde 1
Champignons, gevulde 2 (koud)
Champignons, gevulde 4
Champignontoast
Champignontoast met brie en basilicum
Chaschuechli, Greijerzer (kaassouffléetje)
Chaud-froid van sint-jakobsvruchten
Cheddar-ster (warm)/Roquefort-ster (warm)
Cheese-crispies (warm)
Chicken Liver crostini (toastje kippenleverpâté)
Chickenstrips, Cajun (warm)
Chilinootjes
Chilipinda's
Chips
Chips, Oosters
Chorizohapjes
Cipolle (uien, Antipasti uit de Marche
>