Broodje, gevuld mini- (koud)
|
Bruschetta met tomaat en mozzarella (warm)
|
Börek (Turks gevuld deeggerecht)
|
Börek, basisrecept (Turkse pasteitjes)
|
Camembert-hampakketjes
|
Camembertpuntje (warm)
|
Canapé de foie de volaille
|
Canapé met zeeschelpen (warm)/Fruits de mer-canapé
|
Canapé Romano (toast met champignons)
|
Canapés ā la Harlekijn
|
Carmel avocadopuree
|
Cashewnoten met chili-peper
|
Casselerribrolletje, gevuld
|
Celtic Samosas
|
Cervelle de Canut (roomkaassmeersel uit Lyon)
|
Cha goi 1 (loempiaatjes met varkensvlees en krab)
|
Cha goi 2 (Vietnamese loempia's)
|
Cha ram (eenvoudige garnalenloempiaatjes)
|
Champignon-Camembertbakjes
|
Champignon-rolletjes (warm)
|
Champignonbuideltje (warm)
|
Champignonhoedje met rosbief, gemarineerd
|
Champignons 1, gevulde reuzen-
|
Champignons 3, gevulde
|
Champignons 5, gevulde (barbecue)
|
Champignons 6, gevulde
|
Champignons 7, gevulde
|
Champignons bij de borrel
|
Champignons gevuld met ham
|
Champignons gevuld met krab
|
Champignons gevuld met slakken
|
Champignons met knoflook (warm)
|
Champignons, gemarineerd 3 (antipasti)
|
Champignons, gevulde 1
|
Champignons, gevulde 2 (koud)
|
Champignons, gevulde 4
|
Champignontoast
|
Champignontoast met brie en basilicum
|
Chaschuechli, Greijerzer (kaassouffléetje)
|
Chaud-froid van sint-jakobsvruchten
|
Cheddar-ster (warm)/Roquefort-ster (warm)
|
Cheese-crispies (warm)
|
Chicken Liver crostini (toastje kippenleverpâté)
|
Chickenstrips, Cajun (warm)
|
Chilinootjes
|
Chilipinda's
|
Chips
|
Chips, Oosters
|
Chorizohapjes
|
Cipolle (uien, Antipasti uit de Marche
|