Saus 2, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
|
Saus 3, zoetzuur
|
Saus 4, zoetzuur
|
Saus 5, zoetzuur
|
Saus 8, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
|
Saus 9, zoetzuur, Chinees
|
Saus, snelle zoetzure
|
Scampi's in rijstblaadjes met papayasaus
|
Scampi's met Hoisinsaus, gesauteerd
|
Schelvis uit Szechuan
|
Schelvis, Chinees
|
Scherp varkensvlees met hoisinsaus
|
Seafood dumpling (New Style)
|
See yau ghung jeung (Chinese Wontonsaus)
|
Sesambroodjes
|
Sesamkip
|
Sha Zhu Niu
|
Shangyi scampi's
|
Shao Mai 1 (pomegranate-shaped dumplings)
|
Shao mai 2 (Kantonese gestoomde varkensnoedels)
|
Shao-mai, gestoomde
|
Shih-chin-kuo-pin (gevulde meloen)
|
Shiu my met varkensvlees (wontons)
|
Shoamai Xianghai (wonton uit Shanghai)
|
Shua yang jou (Mongoolse vuurpot)
|
Shung shu yu (Chinese vis)
|
Sie joe tse (rode kip)
|
Sieuw tjoh zhen pao (gevulde halve maantjes)
|
SIN LO SJOEN TSJOW NGAU JOOK
|
Sjanghai-mie 1
|
Sjanghai-mie 2
|
Sjanghaigarnalen
|
Slaatje met gamba's en sojascheuten
|
Sneeuwklokjeskip
|
Snesie alesie (Surinaamse Chinese rijst)
|
Snesie fouroe 1 (Surinaams-Chinese kip)
|
Snesie fouroe 2 (Surinaams-Chinese kip)
|
Soep met eiermie, traditionele Chinese maaltijd-
|
Soep met kip, ham en champignons
|
Soep met kip- en garnalenballetjes
|
Soep met leverpâté
|
Soep met maïs en krab, gebonden
|
Soep met visballetjes, Chinese maaltijd
|
Soep uit Peking
|
Soep uit Shanghai, gevuld
|
Soep van gemengde paddestoelen en kip
|
Soep van krab en maïs
|
Soep van spek en bamboescheuten
|
Soep van verse krab met gember
|
Soep, Chinese , gemengde
|
Soep, heetzure
|
Soep, zoetzuur
|
Soja-chili dip
|
Soja-knoflook dip
|
Soja-mosterd dip
|
Soja-sherry dip
|
Sparerib-variant Chinees-Indisch
|
Spareribmarinade, Chinese
|
Spareribs, Chinees, voor de barbecue
|
Spek, Chinees, voor de barbecue
|
Sperziebonen à la Szechuan
|
Sperziebonen, drooggebakken
|
Sperziebonen, dunne, op Chinese wijze
|
Spiced shrimps
|
Steak in Chinese marinade
|
Steamed Crystal-Filled Dumplings
|
Steamed port dumplings
|
Stoombroodjes Met Gehakt, Chinees
|
Su Tsai Chow Fan (Chinese gebakken rijst)
|
Suen La To (Chinese pikante soep)
|
Szechuan kip
|
Szechuan rundvleesschotel
|
Szechuanbiefstuk
|
Szechuanvis
|