Rijst met ham, boontjes en eieren, gebakken
|
Rijst met knoflook, gebakken
|
Rijst, Chinese roerbak-
|
Rijst-visballetjes (warm)
|
Rijstkoekjes 1
|
Rijstkoekjes met garnalen
|
Rijstpapierhapjes met garnalen, gevuld (warm)
|
Roereieren met garnalen
|
Rosbief met bamboescheuten
|
Rosbief uit Peking
|
Rou Shi Chao Mien (gebakken noedels & varkensvlees
|
Runderlende met vijfkruidensaus en broccoli
|
Rundermarinade, Chinees
|
Runderschenkel, gestoofde
|
Rundvlees Chinois à la Leo (Surinaams-Chinees)
|
Rundvlees in oestersaus
|
Rundvlees in sojasaus, gekookt
|
Rundvlees met eekhoorntjesbrood op Chinese wijze
|
Rundvlees met groenten, roergebakken
|
Rundvlees met sinaasappel, roergebakken
|
Rundvlees met ui-sliertjes, roerbak-
|
Rundvlees met wortels, knapperig
|
Rundvlees op Kantonese wijze
|
Rundvlees, kruidig 'Szechuan' gestoofd
|
Rundvlees, pittig
|
Rundvlees, zoetzuur 2
|
Rundvleesschotel
|
Saus 2, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
|
Saus 3, zoetzuur
|
Saus 4, zoetzuur
|
Saus 5, zoetzuur
|
Saus 8, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
|
Saus 9, zoetzuur, Chinees
|
Saus, snelle zoetzure
|
Scampi's in rijstblaadjes met papayasaus
|
Scampi's met Hoisinsaus, gesauteerd
|
Schelvis uit Szechuan
|
Schelvis, Chinees
|
Scherp varkensvlees met hoisinsaus
|
Seafood dumpling (New Style)
|
See yau ghung jeung (Chinese Wontonsaus)
|
Sesambroodjes
|
Sesamkip
|
Sha Zhu Niu
|
Shangyi scampi's
|
Shao Mai 1 (pomegranate-shaped dumplings)
|
Shao mai 2 (Kantonese gestoomde varkensnoedels)
|
Shao-mai, gestoomde
|
Shih-chin-kuo-pin (gevulde meloen)
|
Shiu my met varkensvlees (wontons)
|