Home > Wereld Keukens > Chinees
Rijst met ham, boontjes en eieren, gebakken
Rijst met knoflook, gebakken
Rijst, Chinese roerbak-
Rijst-visballetjes (warm)
Rijstkoekjes 1
Rijstkoekjes met garnalen
Rijstpapierhapjes met garnalen, gevuld (warm)
Roereieren met garnalen
Rosbief met bamboescheuten
Rosbief uit Peking
Rou Shi Chao Mien (gebakken noedels & varkensvlees
Runderlende met vijfkruidensaus en broccoli
Rundermarinade, Chinees
Runderschenkel, gestoofde
Rundvlees Chinois à la Leo (Surinaams-Chinees)
Rundvlees in oestersaus
Rundvlees in sojasaus, gekookt
Rundvlees met eekhoorntjesbrood op Chinese wijze
Rundvlees met groenten, roergebakken
Rundvlees met sinaasappel, roergebakken
Rundvlees met ui-sliertjes, roerbak-
Rundvlees met wortels, knapperig
Rundvlees op Kantonese wijze
Rundvlees, kruidig 'Szechuan' gestoofd
Rundvlees, pittig
Rundvlees, zoetzuur 2
Rundvleesschotel
Saus 2, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
Saus 3, zoetzuur
Saus 4, zoetzuur
Saus 5, zoetzuur
Saus 8, zoetzuur (Surinaams-Chinees)
Saus 9, zoetzuur, Chinees
Saus, snelle zoetzure
Scampi's in rijstblaadjes met papayasaus
Scampi's met Hoisinsaus, gesauteerd
Schelvis uit Szechuan
Schelvis, Chinees
Scherp varkensvlees met hoisinsaus
Seafood dumpling (New Style)
See yau ghung jeung (Chinese Wontonsaus)
Sesambroodjes
Sesamkip
Sha Zhu Niu
Shangyi scampi's
Shao Mai 1 (pomegranate-shaped dumplings)
Shao mai 2 (Kantonese gestoomde varkensnoedels)
Shao-mai, gestoomde
Shih-chin-kuo-pin (gevulde meloen)
Shiu my met varkensvlees (wontons)
>