Home > Wereld Keukens > Chinees
Shoamai Xianghai (wonton uit Shanghai)
Shua yang jou (Mongoolse vuurpot)
Shung shu yu (Chinese vis)
Sie joe tse (rode kip)
Sieuw tjoh zhen pao (gevulde halve maantjes)
SIN LO SJOEN TSJOW NGAU JOOK
Sjanghai-mie 1
Sjanghai-mie 2
Sjanghaigarnalen
Slaatje met gamba's en sojascheuten
Sneeuwklokjeskip
Snesie alesie (Surinaamse Chinese rijst)
Snesie fouroe 1 (Surinaams-Chinese kip)
Snesie fouroe 2 (Surinaams-Chinese kip)
Soep met eiermie, traditionele Chinese maaltijd-
Soep met kip, ham en champignons
Soep met kip- en garnalenballetjes
Soep met leverpâté
Soep met maïs en krab, gebonden
Soep met visballetjes, Chinese maaltijd
Soep uit Peking
Soep uit Shanghai, gevuld
Soep van gemengde paddestoelen en kip
Soep van krab en maïs
Soep van spek en bamboescheuten
Soep van verse krab met gember
Soep, Chinese , gemengde
Soep, heetzure
Soep, zoetzuur
Soja-chili dip
Soja-knoflook dip
Soja-mosterd dip
Soja-sherry dip
Sparerib-variant Chinees-Indisch
Spareribmarinade, Chinese
Spareribs, Chinees, voor de barbecue
Spek, Chinees, voor de barbecue
Sperziebonen à la Szechuan
Sperziebonen, drooggebakken
Sperziebonen, dunne, op Chinese wijze
Spiced shrimps
Steak in Chinese marinade
Steamed Crystal-Filled Dumplings
Steamed port dumplings
Stoombroodjes Met Gehakt, Chinees
Su Tsai Chow Fan (Chinese gebakken rijst)
Suen La To (Chinese pikante soep)
Szechuan kip
Szechuan rundvleesschotel
Szechuanbiefstuk
>