DOENG KOE TSJOW NGOE JOEK
|
Dong' An-kip
|
Draken- en Phoenixpootjes
|
Drie kopjes-kip
|
Drieparels-soep
|
Dronken krabbetjes
|
Dumpling à la tjuctjo (varkensvlees/waterkastanje)
|
Eend, roodgestoofde
|
Eendenborst, gesauteerd met duizend-jarige saus...
|
Eendensoep
|
Ei-tomatensoep
|
Eibloemsoep
|
Eieren 'met een vreemde smaak', roergebakken
|
Eieren, gemarmerde Chinese 1
|
Eieren, gemarmerde Chinese 2
|
Eierflensjes, Chinees
|
Eiernoedels met shii-take en hoisinsaus
|
Eiersoep met tahoe
|
Eipudding, gestoomd (hartig gerecht)
|
Eisoep
|
Erwten met varkensvlees, gebakken
|
Flensjes met vlees-garnalenvulling, gestoomd
|
Fond, Chinese
|
Fondue, Chinees
|
Fondue, Kantonees
|
Fondue, Mongools 2
|
Foo yong hai 02
|
Foo yong hai 03
|
Foo yong hai 04
|
Foo yong hai 05
|
Foo yong hai 06
|
Foo yong hai 07
|
Foo yong hai 08
|
Foo yong hai 09
|
Foo yong hai 10
|
Foo yong hai 11
|
Foo yong hai 12
|
Foo yong hai 13 simpel
|
Foo yong hai 14 uitgebreid
|
Foo yong hai dindat
|
Foo yong hai met kip
|
Foo yong hai met krab en lente-uitjes
|
Foo yong hai-saus 1
|
Foo yong hai-saus 2
|
Foo yong hai-saus 3
|
Foo yong hai-saus 4
|
Foo yong hai-saus 5
|
Foo yong hai-saus 6
|
Foo yong hai-saus 7
|
Foo yong hai-saus 8
|