Home > Wereld Keukens > Chinees
Mosselen met Chinese kruiden
Mosselen Shanghai
Mukya/Kai (Chinese inktvis-kip)
Murtabak
Nanjian wanzi (gesmoorde gehaktbal)
Nasi goreng 7 Chinees
Nasi goreng Istamewa
Nasi goreng met kip en champignons
Noedels in een komkommer-vleessaus
Noedels in sesamsaus
Noedels met hartig varkensvlees
Noedels met kip en garnalen
Noten, zoetgebakken
Oestersaus
Ossenhaasreepjes in oestersaus, roergebakken
Paddestoel/bamboespr. in oestersaus, gebakk.Chin.
Paddestoelen in oestersaus
Paddestoelen-pandan-fondue
Paddestoelenpakjes, Oosters
Pai chiu tung li yu (Chinese gevulde karper)
Paksoi dumpling
Paksoi, roergebakken
Paksoi-dumpling (dim sum)
Pangsit 1
Pangsit 2
Pangsit 3
Pangsit goreng 03
Pangsit goreng 04 met zelfgemaakte velletjes
Pangsit goreng 05
Pangsit Montignacstijl
Pangsitsaus
Pangsitvellen
Pasteitjes, Chinees
Peking pancake with chicken strips
Pekingeend 1 home style
Pekingeend 2 original
Pekingeend 3
Pekingeend 4
Pekingeend 5 à la minute
Pekingsoep 1
Pepervlees
Phoenixstaart-garnalen
Pien Pi Aab/Pekingeend met mandarijnpannekoekjes 2
Pien pie aab/mandarijnpannenkoek met pekingeend 1
Pruimebloesem en sneeuw wedijverend om de lente
Pruimensaus, Chinees
Qing Jiao Taushi Niu Rou (biefstuk/zwarte bonen)
Red Chinese Rib BBQ Sauce
Rijst 2, gebakken
Rijst met doperwten en voorjaarsuitjes, gebakken
>