Kaas-groentestengels met dip
|
Kabeljauw met gemengde groenten, Oosters
|
Kabeljauw op een groentenbedje
|
Kabeljauw- en koolschotel
|
Kacang panjang
|
Kaldoe djawa
|
Kalfsgehaktballetjes met paksoi
|
Kalfslapjes met artisjokken en rijst
|
Kalfsmedaillon in een groentezee
|
Kalfszwezerik met witlof en Witkap Stimulo
|
Kalkoencurry met broccoli en appel
|
Kalkoengehaktballetjes met rode kool
|
Kalkoenschnitzel met zuurkool & dragon-mosterdsaus
|
Kanah phad met ma muang (broccoli met cashewnoten)
|
Kangkoeng
|
Kangkoeng sedip (rauwe kangkoeng/andijvie & saus)
|
Kapucijners van Sarjenka (Wat-eten-we-vandaag)
|
Kapucijnerschotel, pittig
|
Kardoenbeignets met aïoli/Parm.kaas/kappertjes
|
Kare tahoe
|
Kastanje-koolraapstoofpot
|
Kastanjepuree 1
|
Kastanjepuree 2
|
Kastanjepuree 3
|
Kastanjes
|
Kastanjes met cognac
|
Kastanjes pellen in de magnetron (700 watt)
|
Kastanjes, geglaceerd 1
|
Kastanjes, geglaceerd 2
|
Kastanjes, gepoft
|
Kerrie groenten door elkaar (stijl Bogor)
|
Kerrie kenarie (kipkerrie)
|
Kerrie sajoer
|
Kerrie-bonenschotel met rijst
|
Kerrie-risotto met broccoli
|
Kerrie-uien
|
Kerriekip met bloemkool
|
Kerrierijst met bloemkool en eieren
|
Ketoprak (tofu met groenten)
|
Khatte Channe
|
Kikkererwten met knoflook, tomaten, groene pepers
|
Kikkererwten, Italiaanse
|
Kikkererwtenschotel met Lamsvlees, Marokkaans
|
Kimchee (gemarineerde Chinese kool)
|
Kimpira (Bijgerechtje van zeewier)
|
Kip met amandelen en kikkererwten, gesmoord
|
Kip met courgette en tagliatelle
|
Kip met voorjaarsgroenten
|
Kip met zuurkool
|
Kip tandoori-Chinesekoolschotel, roerbak-
|
Kip, groene asperges en mandarijn-cocktail
|
Kip-courgettecurry, Indiaas
|
Kip-groentestoofpot 1
|
Kip-groentestoofpot 2
|
Kip-knolselderijtempura met twee sausjes
|
Kip-sperziebonencurry met eieren
|
Kip-witlofschotel met pasta
|
Kipfilet met appelzuurkool
|
Kipfilet met asperges
|
Kipfilet met broccoli
|
Kipfilet/groene asperges/sinaasappelsaus-pakketjes
|
Kipschnitzel met kruidenpanade & geroosterde gr...
|
Kipstrudel met wortel, peultjes en taugé
|
Kitcheri/Kedgeree (hartige rijst met linzen)
|
Klaroen à la Eddy, Surinaams
|
Klaver
|
Klein hoefblad, gestoofd, met wortelen
|
Knoflookaubergines, ingelegde
|
Knoflookgroenten met gerookte kipreepjes, roergeb.
|
Knolselderij als groente
|
Knolselderij au gratin
|
Knolselderij met mosselen
|
Knolselderij met Parmezaanse kaas
|
Knolselderij, gestoofd
|
Knolselderij-appelpuree
|
Knolselderij/kippenboutstamppot in oosterse jus
|
Knolselderijpuree
|
Knolselderijschijf met gehakt
|
Kol klappa oedang (kool met garnalen en kokos)
|
Kolokythia yiachni (Gestoofde courgettes)
|
Komkommer in kerriesaus, gestoofd
|
Komkommer met dille. Gestoofde
|
Komkommer uit Peking
|
Komkommer, Javaans
|
Komkommer-ham-ovenschotel
|
Komkommers, pittig
|
Komkommerspaghetti
|
Komro komro tapoe asing 1 (komkommerpickles)
|
Komro komro tapoe asing 2, snelle versie
|
Komro komro tapoe asing 3
|
Koolrabi-gehaktschotel met bieslooksaus
|
Koolstamppot met kaas
|
Koolvis met Chinese kool en couscous
|
Koolvisschotel met knolselderij - zuurkoolpuree
|
Kousa in gamael (courgette met walnoten)
|
Kouseband
|
Kouseband met kokos, gestoofd
|
Krab en kip met spinazie
|
Kukeia bademian (aubergines met eieren)
|
Kuku bademjan (aubergine-omelet)
|