Maïsbrood uit Paraguay
|
Maiskipfilet met boterbonen en tapenade
|
Maïskolven aan het spit met zoetzure saus
|
Maïskolven met chili-lente-uidressing
|
Maïskolven met kaassaus
|
Maïskolven, geroosterd, van de barbecue 1
|
Maïskolven, geroosterd, van de barbecue 2
|
Maïskolven, geroosterd, van de barbecue 3
|
Maïskolven, geroosterd, van de barbecue 4
|
Maïskorrels met bos-ui en koriander, verse
|
Maïsschotel, Mexicaans (magnetron)
|
Masak katjang
|
Masoor dal (Rode linzenpuree)
|
Mattar panir 1 (Indiase verse kaas met erwten)
|
Mattar panir 2
|
Mattar panir 3 (Erwten-panircurry)
|
Mattar sukhe (gestoomde doperwten)
|
Megedarra met champignons
|
Meiknolletjes-aardappelpuree
|
Meiraapjes met bieslook
|
Mexican scramble
|
Mieng kum (Thaise rauwkost met kokos-gembersaus)
|
Mihoen met kip en asperges
|
Millefeuille de Pélardons auc châtaignes
|
Milliepap
|
Mimosatomaat op een kleurige spiegel van kipgelei
|
Miranda's jug jug (gestoofde kip met rijst & bonen
|
Monniksschotel
|
Moong dal (groene linzen)
|
Mosselen in de schelp met groentetagliatelle
|
Moussaka 01
|
Moussaka 02
|
Moussaka 03
|
Moussaka 04
|
Moussaka 05
|
Moussaka 06
|
Moussaka 07
|
Moussaka 08
|
Moussaka met aardappels 1
|
Moussaka met aardappels 2
|
Moussaka met aubergine
|
Mozzarella op spinazie, in spek gewikkeld
|
Navets glacés (geglaceerde knolrapen)
|
Nimono (Gestoofde pompoen)
|
No mai farang hed hom taohoo (asperges)
|
Noedels/groenten, Vietnamese
|
Nürnberger Bratwurstschel (Römertopf)
|
Oblok-oblok koening/kemirie (tahoe/tempeh)
|
Oerap 1 (groenten met geraspte kokos)
|
Oerap 2 of keloeban
|