Home > Wereld Keukens > Indiaas
Aardappel-bloemkoolcurry
aardappels, gebakken, uit India
Aardappeltjes met maanzaad
Aloo dum (aardappelcurry)
Aloo Gobi (gestoofde groenten)
Aloo Ko Achar (Aardappelsalade uit Nepal)
Aloo Palak (Spinazie/aardappelgerecht)
Aloo samosa (groentevulling voor samosa's)
Alu bhoone (Gesauteerde aardappels)
Alu mattar sukha (aardappel-erwtencurry)
Am ki chatni (mangochutney)
Anda kari (Indiase kerrie-eieren)
Arbi tariwale (Gekruide zoete aardappels)
Aubergine raita
Aubergine-tomaatchutney
Balgan (gevulde aubergines)
Balgan tamatar (Aubergine met tomaten)
Balletjes met saffraanmayonaise, Bengaalse
Balti kip
Balti van garnalen en groenten in currysaus
Balti van mini-lamskebab met uitjes
Bananencurry (Kela kari)
Barfi (fondant)
Besan Ladoo (Gram Flour Balls)
Besani roti 1 (Gebakken kikkererwtenbrood)
Besani roti 2 (Gebakken kikkererwtenbrood)
Beveca (kokospudding)
Bhaji van sperziebonen en paddestoelen
Bhalli (gestoomde linzenkoekjes)
Bhara van zoete aardappel of pompoen, Indiaas
Bhindi bhajji (curry van okra's)
Bhindi foogath (gestoofde okra's met chilipeper)
Bhoona gosht 1 (Droge biefstukcurry)
Bhoona gosht 2
Biryani 1 (Hartige rijst met vlees)
Biryani 2 (met soep vooraf)
Biryani, vegetarische
Bloemkool bhaji
Bloemkoolcurry
Bloemkoolschotel, snelle Indiase
Bloemkoolverrassing
Bombay Curry
Boterkip
Boti kebab 1
Boti kebab 2 (lamsspiesjes van de barbecue)
Brinjal pahi (Ingemaakte aubergines)
Brood, Indiaas gebakken
Broodjes met komijn, Indiaas
Calcutta gosht 1 (Rundercurry Calcutta)
Calcutta gosht 2 (rundvleescurry)
>