Home > Wereld Keukens > Indisch > D

D

A · B · C · D · E · F · G · H · I · J · K · L · M · N · O · P · Q · R · S · T · U · V · W · X · Y · Z
Dadar ajam ati 1
Dadar ajam ati 2 (omelet met kippenlevertjes)
Dadar boemboe (pittige omelet)
Dadar boemboe tegal (roerei pikant)
Dadar busa telor
Dadar djamoer (omelet met champignons)
Dadar djawa (javaanse omelet)
Dadar djawa pedis betoel (omelet Javaanse stijl)
Dadar goeloeng (omeletrolletjes met vis)
Dadar isi 1
Dadar isi 2 (voor bij rijst of aardappels)
Dadar isi 3 (gevulde omelet)
Dadar jagoeng
Dadar kepiting 1
Dadar kepiting 2 (Indische krabomelet)
Dadar oedang
Dadar oedang dan ham (omelet met garnalen of ham)
Dadar petai
Dadar sambal (een pittige omelet)
Dadar sedip (omelet met groenten)
Dadar tegal (omelet met kokos)
Daging boemboe Bali 1 (kruidig rundvlees)
Daging boemboe Bali 2
Daging boemboe petis ('apevlees')
Daging boemboe roedjak
Daging boemboe roedjak
Daging kuning uit de magnetron
Daging masak Bali
Daging ritja-ritja jawa
Daging roedjak
Daging roedjak
Daging semur 1 (zachtjes gaargestoofd rundvlees)
Daging semur 2
Daging smoor
Daging smoor (Gestoofd rundvlees)
Dendeng agee
Dendeng belado 1
Dendeng belado 2 (gekruid vlees)
Dendeng Blado
Dendeng boemboe basa
Dendeng kulem
Dendeng manis
Dendeng ragi 1 (gebraden vlees & gekruide kokos)
Dendeng ragi 2
Dendeng terih 3
Dendeng terik 1
Dendeng terik 2
Dendeng terik met tempeh of tahoe 1
Dendeng terik met tempeh of tahoe 2
Dengdeng Surabaja
Dinn Yu
Dipsaus, frisse 6
Djaganan
Djagoeng (maïs) met klapper en suiker
Djagoeng koekjes (maïskoekjes)/Bloemkoolkoekjes
Djagoeng oedang
Djalang kotek (ei, garnalen en kruidenpasteitjes)
Dodol garut (nagerecht van kleefrijst)
Drumsticks met zoetzure saus
Drumsticks/wortel-kool-bloemkoolsajoer, Indisch
Duduk daging (gestoofde runderlappen)
Duivelse kip
Duiveltjesvlees 1
Duvel van vlees
>