Home > Wereld Keukens > Italiaans
Salame di cioccolato (Italiaanse chocoladerol)
Salmone in salsa verde e rucola
Salsa Bolognese (spaghettisaus)
Salsa con aglio
Salsa di pomodoro (Toscaanse tomatensaus)
Salsa verde (groene saus)
Saltimbocca (gevulde kalfsschnitzel)
Saltimbocca alla Romana 1
Saltimbocca alla Romana 2
Saltimbocca alla romana met saffraanrijst
Sardines, Siciliaanse
Scaloppine al marsala (Kalfsoesters met marsala)
Scampi a la Carlina
Scampi's met groene noedels
Schelpen, Mauro's
Schiacciata (Krokant pizzabrood)
Scholfilet alla Putaniesca
Semifreddo al Amaretto (bitterkoekjesijs)
Sgomberi con rosmarino (makreel met rozemarijn)
Sgombro alla Pugliese (Makreel uit Apulië)
Sinaasappelboter 2
Soep met kerstomaatjes, Toscaans
Soep van kikkererwten (Minestra di ceci)
Soufflé ai frutti di bosco con panna
Spaghetti aglio e olio 1
Spaghetti aglio e olio 2
Spaghetti alla carbonara 1
Spaghetti alla carbonara 2
Spaghetti alla marinara
Spaghetti alla Montanara
Spaghetti Bolognese 2
Spaghetti con Verde e Noci
Spaghetti met 'ragu' uit Bologna
Spaghetti met Italiaanse gehaktsaus & artisjokken
Spaghetti met salamisaus
Spaghetti, zoals in Modena
Spezzatino di vitello alla salvia (kalfslappen)
Spiegelei op z'n Napolitaans
Spiegelei op z'n Siciliaans
Spinazie-lasagne met basilicum
Spinazieflapjes 1
Spinazielasagna
Spinazienestjes
Spinazierisotto
Spuma fredda di salmone (zalmmousse)
Stapel-sandwich, Italiaanse (koud)
Stokbroodhapjes, Italiaanse
Stokvis, geroosterd, aardappelgncchi, tomatensaus
Stoofschotel, Italiaanse (Römertopf)
Stracciatella, Romeins
>