Home > Wereld Keukens > Italiaans
Triglie al Prosciutto (Toscaanse poon)
Triglie alla Livornese 1 (poon uit Livorno)
Triglie alla Livornese 2 (rode poon/tomatensaus)
Triglie marinata (gemarineerde rode poon)
Trotelle al Burro e Salvia (Toscaanse forel)
Uova con Fontina (Toscaanse eiersoufleetjes)
Uova Toscane (ei met tapenade)
Varkensfilet, Italiaanse (Römertopf)
Varkensrolletjes, Italiaanse
Vincigrassi
Vis in folie met pesto van kervel
Visrisotto 1
Visrisotto 2
Vissalade alla Napolitana
Visschotel alla Napolitana
Vissoep van zoetwatervissen
Visspies, Italiaanse, van de barbecue
Vitellina Fricta (Fried Veal)
Vitello Alla Francesca
Vitello Alla Francese
Vitello Contadina
Vitello Mandaralto
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato 01
Vitello Tonnato 02
Vitello tonnato 03 snel
Vitello tonnato 04
Vitello tonnato 05 (kalfsvlees met tonijnsaus)
Vitello Tonnato 06
Vitello Tonnato 07
Vitello Tonnato met sperzieb.salade en broodrepen
Vitello Tonnato on Pasta
Vleessaus, Italiaanse
Vlinderpasta met gemengde groenten
Vongole 'reganate (Baked Clams with Oregano)
Vongole Ripiene (Baked Stuffed Littleneck Clams)
Vruchtensoepje, Mediterraans
Walnotentaart
Wijting uit Napels (stoomgerecht)
Witte verrassing
Zabaglione
Zabaglione-ijs
Zalm met groene saus en rucola
Zalm, Genovese
Zalmcarpaccio
Zalmmoot met koude basilicumsaus
Zalmpizza
Zeeduivel met peterseliesaus, gebakken
Zucchine (courgettes) (Antipasti uit de Marche)
Zucchine ripiene (Gevulde courgettes)
>