Home > Wereld Keukens > Italiaans
Broccoli à la Romana
Brocoli stufati al vino (broccoli met wijn)
Brood met Italiaanse kruiden
Brood, Napels
Broodje carpaccio
Broodje, Toscaans
Broodsalade, Toscaans
Bruschetta 1
Bruschetta 2 (knoflookbrood, eventueel barbecue)
Bruschetta con pomodoro
Bruschetta con salsa verde agrodolce
Bruschetta in 5 minuten
Budino alle fragole (roompudding met aardbeien)
Budino freddo gianduia (chocoladedessert)
Cacciucco alla Livornese (italiaanse vissoep)
Calamari e patate stufato (inktvis-aardappel)
Calamari in zimino (kleine inktvisjes in saus)
Calamari ripieni al forno (gevulde inktvis)
Calzone
Calzoni alle zucchine
Canestrini di tagliolini
Cannelloni met kip
Cannelloni op coulis van tomaten, gevuld
Cannelloni van aubergine, Toscaans
Capellini met mosselen in groene kruidensaus
Caponata (zoetzure aubergines)
Caponata e pesce spada (zwaardvissteaks)
Caponata, Siciliaanse
Capotana (aubergineschotel)
Cappone lesso con salsa rossa picante
Caprice
Carciofi ripieni (gevulde artisjokken)
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
Carpaccio 'Le Logge'
Carpaccio 1
Carpaccio 2
Carpaccio met Parmezaanse kaas
Carpaccio met rode pesto, opgerolde
Carpaccio, echte
Carpaccio-dressing
Cassata Siciliana (Siciliaanse cassatataart)
Casserole van engelenhaarpasta met scampi's
Céleri Sicilienne (knolselderijsalade Siciliaans)
Celestinos à la reine
Champignons, gemarineerd 3 (antipasti)
Chausson à la napolitaine (Dichtgevouwen pizza)
Chocoladecake Capri
Ciabatta 1
Ciabatta 2
Ciabatta 3
>