Broccoli à la Romana
|
Brocoli stufati al vino (broccoli met wijn)
|
Brood met Italiaanse kruiden
|
Brood, Napels
|
Broodje carpaccio
|
Broodje, Toscaans
|
Broodsalade, Toscaans
|
Bruschetta 1
|
Bruschetta 2 (knoflookbrood, eventueel barbecue)
|
Bruschetta con pomodoro
|
Bruschetta con salsa verde agrodolce
|
Bruschetta in 5 minuten
|
Budino alle fragole (roompudding met aardbeien)
|
Budino freddo gianduia (chocoladedessert)
|
Cacciucco alla Livornese (italiaanse vissoep)
|
Calamari e patate stufato (inktvis-aardappel)
|
Calamari in zimino (kleine inktvisjes in saus)
|
Calamari ripieni al forno (gevulde inktvis)
|
Calzone
|
Calzoni alle zucchine
|
Canestrini di tagliolini
|
Cannelloni met kip
|
Cannelloni op coulis van tomaten, gevuld
|
Cannelloni van aubergine, Toscaans
|
Capellini met mosselen in groene kruidensaus
|
Caponata (zoetzure aubergines)
|
Caponata e pesce spada (zwaardvissteaks)
|
Caponata, Siciliaanse
|
Capotana (aubergineschotel)
|
Cappone lesso con salsa rossa picante
|
Caprice
|
Carciofi ripieni (gevulde artisjokken)
|
Carpa alla Olive (Toscaanse karper)
|
Carpaccio 'Le Logge'
|
Carpaccio 1
|
Carpaccio 2
|
Carpaccio met Parmezaanse kaas
|
Carpaccio met rode pesto, opgerolde
|
Carpaccio, echte
|
Carpaccio-dressing
|
Cassata Siciliana (Siciliaanse cassatataart)
|
Casserole van engelenhaarpasta met scampi's
|
Céleri Sicilienne (knolselderijsalade Siciliaans)
|
Celestinos à la reine
|
Champignons, gemarineerd 3 (antipasti)
|
Chausson à la napolitaine (Dichtgevouwen pizza)
|
Chocoladecake Capri
|
Ciabatta 1
|
Ciabatta 2
|
Ciabatta 3
|