Home > Wereld Keukens > Italiaans
Ciabatta 4
Ciabatta 5
Ciabatta 6 van V&D
Ciabatta 7 van de barbecue
Ciabatta met ei en pesto
Ciabatta met salami, Italiaanse
Cicoria e fagioli (Italie)
Ciliegi al vino rosso (kersen met rode wijn)
Cipolle (uien, Antipasti uit de Marche
Cipolle ripiene (gevulde uien)
Cipolle ripiene al peccorino (uien met peccorino)
Cipolline in agrodolce (zoetzure uitjes, Sicilië)
Citroenkip met pasta
Costine di maiale con ceci (spareribs)
Costolette di Maiale al Pomodoro (karbonade)
Costolette farcite (Kalfskoteletten kaasvulling)
Cottolette di maiale con marsala
Courgette-mozzarella-driehoekjes (warm)
Cozze (Mosselen op z'n Venetiaans)
Crema con funghi porcini (paddestoelensoep)
Crostata di fragole (aardbeientaart)
Crostini
Crostini (gegratineerde stokbroodjes)
Crostini ai funghi (warm)
Crostini de Fegatini (kippenlevertjestoast)
Crostini met kaas en paddestoelen
Crostini met kippenleverpastei
Crostini met kippenlevers
Crostini met tomaat en basilicum
Crostini met tomaat, mozzarella en ansjovis
Crostini, snelle
Deeglapjes met ricottavulling
Dolce amore (lange vingers, zabaglione, cacaocreme
Dolmades, Italiaanse (koud/warm)
Doperwtjes, Florentijnse (met spek en uitjes)
Doradefilets met venkel
Duif met leversaus
Eieren met olijvenpesto, gevuld (koud)
Engelenhaarpasta met reuzegarnalen
Fagiolini (haricots verts)
Fagottini met zalm en kaassaus
Fegato di vitello alla milanese (geb.kalfslever)
Fette di Filetto All'acciuga (Toscaanse biefstuk)
Fettucine Verdi di mare (fettucine met garnalen)
Fettucini met geitenkaas, groene
Filetti di Sogliola in Carpione (tongfilet)
Finocchi Gratinati (gegratineerde venkel)
Flan di verdure (Mini groenteflan)
Flensje/Italiaans flensje, Provençaals (warm)
Flensjestaart met kaas en groenten
>