Ciabatta 4
|
Ciabatta 5
|
Ciabatta 6 van V&D
|
Ciabatta 7 van de barbecue
|
Ciabatta met ei en pesto
|
Ciabatta met salami, Italiaanse
|
Cicoria e fagioli (Italie)
|
Ciliegi al vino rosso (kersen met rode wijn)
|
Cipolle (uien, Antipasti uit de Marche
|
Cipolle ripiene (gevulde uien)
|
Cipolle ripiene al peccorino (uien met peccorino)
|
Cipolline in agrodolce (zoetzure uitjes, Sicilië)
|
Citroenkip met pasta
|
Costine di maiale con ceci (spareribs)
|
Costolette di Maiale al Pomodoro (karbonade)
|
Costolette farcite (Kalfskoteletten kaasvulling)
|
Cottolette di maiale con marsala
|
Courgette-mozzarella-driehoekjes (warm)
|
Cozze (Mosselen op z'n Venetiaans)
|
Crema con funghi porcini (paddestoelensoep)
|
Crostata di fragole (aardbeientaart)
|
Crostini
|
Crostini (gegratineerde stokbroodjes)
|
Crostini ai funghi (warm)
|
Crostini de Fegatini (kippenlevertjestoast)
|
Crostini met kaas en paddestoelen
|
Crostini met kippenleverpastei
|
Crostini met kippenlevers
|
Crostini met tomaat en basilicum
|
Crostini met tomaat, mozzarella en ansjovis
|
Crostini, snelle
|
Deeglapjes met ricottavulling
|
Dolce amore (lange vingers, zabaglione, cacaocreme
|
Dolmades, Italiaanse (koud/warm)
|
Doperwtjes, Florentijnse (met spek en uitjes)
|
Doradefilets met venkel
|
Duif met leversaus
|
Eieren met olijvenpesto, gevuld (koud)
|
Engelenhaarpasta met reuzegarnalen
|
Fagiolini (haricots verts)
|
Fagottini met zalm en kaassaus
|
Fegato di vitello alla milanese (geb.kalfslever)
|
Fette di Filetto All'acciuga (Toscaanse biefstuk)
|
Fettucine Verdi di mare (fettucine met garnalen)
|
Fettucini met geitenkaas, groene
|
Filetti di Sogliola in Carpione (tongfilet)
|
Finocchi Gratinati (gegratineerde venkel)
|
Flan di verdure (Mini groenteflan)
|
Flensje/Italiaans flensje, Provençaals (warm)
|
Flensjestaart met kaas en groenten
|