Home > Wereld Keukens > Italiaans
Lamsvlees op de wijze van de jagersvrouw
Lasagna con Mozzarella e erbe estive
Lasagne
Lasagne alla Naviglia
Lasagne con mozzarella e erbe estive
Lasagne met kip, oesterzwammen en sinaasappel
Lasagne met zeevruchtjes
Lasagne Siciliana
Lasagne van kalfsvlees op z'n Valdaora's
Leeza Gibbon's Scampi Linguine
Leg of Lamb with Rosemary and Tomato Paste
Limoncello 1
Linzen met Italiaanse worst
Linzenschotel met pittige worstjes
Macaroni met kaas
Macaroni, vegetarische
Macaronischotel met prei en salami
Maiale
Makreel, Italiaanse
Makreel, zoetzuur
Marsala-roomtaart
Mascarpone met kersen in chocolade
Mascarpone-fruittaartjes, Italiaanse
Medaglioni ai funghi (kalfsoester/paddestoelen)
Medaglioni di maiale, salsa di capperi e panna
Melanzane (aubergines) Antipasti uit de Marche
Minestra di pasta e fagioli
Minestrone 1
Minestrone 2
Minestrone 3
Minestrone alla Borghese
Minestrone alla Milanese
Minestronesoep, heldere
Mosselen 'Calabrië'
Mosselen 'Napoli'
Mosselen in witte wijn uit Apulië
Mosselen met groente, Italiaanse
Mosselen uit de oven, Italiaanse
Mosselhapje alla Carbonara
Mozzarella nella carrozza 1 (soort tosti)
Mozzarella nella carrozza 2 (kaassneetjes)
Mozzarella op spinazie, in spek gewikkeld
Naselli alla messines (kabeljauw-ovenschotel)
Notenijs, halfbevroren
Olijven-mozzarella-sandwiches (koud)
Olijvengehaktbrood met ossobuccosaus
Olijvenpesto
Olive all'Aglio (Toscaanse olijven op olie)
Olive all'ascolana/olive ripienne (gefrit.olijven)
Omelet verde
>