Abalone, gestoofde
|
Amazu shoga/ingelegde gem
|
Amuse met gemarineerde zalm
|
Aona no gomae (Spinaziesalade met sesamdressing)
|
Asperges en lamsvlees, Japanse roergebakken
|
Aspergesalade, Japans
|
Aubergine in saké
|
Balletjes van tofu
|
Balletjes van tofu, japans recept
|
Biefstuk met groenten, geroosterde
|
Biefstuk van de grill, Japanse
|
Biefstuk- en sjalotrolletjes
|
Bloemkool- en broccolizuur
|
Bot, gestoofde
|
Bouillon met tempura
|
Butaniko no dango (een Japanse soep)
|
Californian handrolls
|
Carpaccio, Japanse
|
Chawan mushi, Japans
|
Chawran-Mushi (soep met kip en scampi)
|
Chicken Wings, Japans
|
Chikuzen-ni (Gestoofde kip uit Chikuzen)
|
Chirashi-sushi 1
|
Chirashi-sushi 2
|
Chrysantenrijst
|
Citroen-ikura
|
Citroenknollen
|
Courgette-tempura met sojasaus
|
Curry udon (noodlesoep met kerrie)
|
Custard met garnalen, shii-take en kip
|
Dashi 1
|
Dashi 2
|
Dashi 3 (Basisbouillon)
|
Dashi 4
|
Dashi 5
|
Dashibouillon met tofu en asperges
|
Dobin-Mushi soep (Japanse soep met vis en kip)
|
Eenpanschotel met kip
|
Eeuwigheidspasteitjes
|
Forel, gebakken gevulde
|
Futomaki traditioneel
|
Garnalen in noripakjes
|
Garnalen, gefrituurde
|
Garnalen-eicustard
|
Garnalen-noedelsoep
|
Garnalenvlinders met hete komkommersaus
|
Gember, ingelegde
|
Gingami-yaki (geroosterde vis)
|
Gingami-yaki (geroosterde vis)/nigiri sushi 4
|
Groente-crabpakketjes
|