Gajar ka halwa
|
Gajjar kheer (Wortelpudding)
|
Galapudding
|
Geitenkaas met kersen
|
Geitenkaasjes met peer, gegratineerd
|
Geitenkaassalade met gemberdressing
|
Gelato affogato al cafe (IJs met espresso)
|
Gelato alle pesche (perzikenijs)
|
Gelato con salsa cappuccino
|
Gember-chocoladepotjes
|
Gember-fruit-desserts, snelle
|
Gember-meloen-desserts, snelle
|
Gember-roomdesserts, snelle
|
Gember-roomijs
|
Gemberbavarois
|
Gembercompôte, gouden
|
Gembermousse met aardbeiensaus
|
Gemberpudding, warme
|
Gembertiramisu
|
Gesztenyekrem
|
Glace aux pruneaux/ginger steam pudding/cr.anglais
|
Gnocchi, zoete, zoete
|
Goudsbloemenrijstpap
|
Grand dessert (cake met bosvruchtensaus en ijs)
|
Grand-Peres (dumplings in maple syrup, Canada)
|
Granita di fragole (aardbeien-waterijs)
|
Granita di Zitrone (citroenwaterijs)
|
Grape and apricot cream, Australische
|
Griesmeel-bitterkoekjes pudding
|
Griesmeelbavarois
|
Griesmeelpudding
|
Griesmeelpudding met warme tutti frutti
|
Griesmeelpunten, gebakken
|
Griesmeelrondjes met pruimencompôte, gebakken
|
Griesmeeltimbaaltjes met boerenjongens
|
Griessoufflé met bramen
|
Gulab jamun 2 (Griesballetjes met siroop)
|