Choctaw Persimmon (dadelpruim) Pudding
|
Ci-ca-so-sorbet
|
Ciliegi al vino rosso (kersen met rode wijn)
|
Citroen/laurier-ijs gegarneerd met anijstuile's
|
Citroenijs 1
|
Citroenijs 2
|
Citroenijs 3
|
Citroenijscake
|
Citroenmousse met sinaasappelschijfjes (magnetron)
|
Citroenmousse uit de magnetron
|
Citroenpudding uit het Budget Kookboek
|
Citroenrijst
|
Citroensoufflé
|
Citroentaart 5 uit de Provence
|
Citroenvla of sinaasappelvla, schuimige
|
Citroenvla, schuimige
|
Citrus-alaska
|
Clafoutis met aardbeien, luchtige
|
Clafoutis met appel
|
Clafoutis met kersen 1
|
Clafoutis, de klassieke Franse kersenflan
|
Cocoa Rica (koffiedessert)
|
Cointreausoufflé, bevroren
|
Courgettesorbet
|
Crema Catalan (Spaanse vanillecrème)
|
Crème Anglaise et îles flottantes
|
Crème brûlée
|
Crème van mascarpone met porto
|
Crémets d'Angers (roomdessert)
|
Crèpes Belle Angevine
|
Crêpes Normande
|
Crepes Suzette 1
|
Crèpes uit Normandië
|
Custardpudding uit de magnetron
|
Dadels met banaan
|
Dadels met stiltonmousse
|
Dadels, Marokkaanse gevulde
|
Danablu-timbaaltjes met honing uit de magnetron
|
Dessert tripotage
|
Dessert van drie aardbeibereidingen
|
Dessertrijst met bitterkoekjes
|
Dessertrijst met kokos en abrikozen in bananenblad
|
Desserttrio
|
Diverse soorten bereidingen van rabarber
|
Djagoeng (maïs) met klapper en suiker
|
Doce de leite (Braziliaanse zoete melkcrème)
|
Dodol garut (nagerecht van kleefrijst)
|
Dokoen, Surinaams (cassavegerecht)
|
Dolce amore (lange vingers, zabaglione, cacaocreme
|
Doyenné de comice met gorgonzolacrème
|
Druiven, gemarineerd
|
Durbari Malpura
|
Earl Grey sorbet
|
Eiers en Beiers
|
Entremets chocolat aux griottes (choco/roomtoetje)
|
Es durian (doeriansorbet)
|
Es teler (een indonesisch toetje)
|
Espresso-soufflé met partjes sinaasappel
|
Firnee (Afghanistan)
|
Firni (pudding met gedroogd fruit en noten)
|
Flan
|
Flensjes 1
|
Flensjes met appelcompôte
|
Flensjes met exotische compôte
|
Flensjes met frambozenijs en mangocoulis
|
Flensjes met kaneelijs en geglaceerde appel
|
Flensjes met noten en chocoladesaus
|
Fleur de fruits
|
Framboisesorbet
|
French toast
|
French toast (wentelteefjes uit Californië)
|
Frozen Lemon Souffle
|
Fruit met munt, warm
|
Fruit met roomkwark, exotisch
|
Fruit uit de magnetron, gepocheerd
|
Fruit, geflambeerd
|
Fruitdessert, Marokkaans
|
Fruithapje
|
Fruitige spiesjes voor barbecue of grill
|
Fruitpakketjes met Hawaiïennesaus, warme
|
Fruitsalade met slagroom, verse
|
Fruitsoorten in wijngelei met pep...
|
Fruitspiesjes met ijs en slagroom
|
Fruitspiesjes van de barbecue, exotisch
|
Fruitspiezen met Parmaham
|
Fruitterine, vers
|
Fug Thong Sung Khaya (custard in een pompoen)
|
Gajar ka halwa
|
Gajjar kheer (Wortelpudding)
|
Galapudding
|
Geitenkaas met kersen
|
Geitenkaasjes met peer, gegratineerd
|
Geitenkaassalade met gemberdressing
|
Gelato affogato al cafe (IJs met espresso)
|
Gelato alle pesche (perzikenijs)
|
Gelato con salsa cappuccino
|
Gember-chocoladepotjes
|
Gember-fruit-desserts, snelle
|
Gember-meloen-desserts, snelle
|
Gember-roomdesserts, snelle
|