Kokosflensjes, Thais
|
Kokospudding
|
Kokosrijstpudding
|
Kolak pisang (gestoofde bananen)
|
Koninginnepudding (broodpudding)
|
Koulibiac met banaan en rabarber
|
Krokaan ijs
|
Kulfi 1 (Indiaas amandelijs)
|
Kulfi 2 (Indiaas ijs)
|
Kulfi met korianderkoekjes
|
Kwark-ijsbonbons, Mexicaans
|
Kwarkmousse met zomerfruit
|
Kwarktoetje, luchtig
|
Kwee bolah (koekballetjes)
|
Kwee dadar (flensjes gevuld met klapper)
|
Kwee lapis 1
|
Kwee lapis 3 (kokosmelkpudding in laagjes)
|
Kwee mentok
|
Kwee rotti
|
Kwee talam 1 (2 kleuren pudding bruin wit)
|
Kwee talam 2 (wit-bruine pudding)
|
Kweeperensoufflé
|
Lange vingertaart met skiërs en Crème Anglaise
|
Lavendelijs
|
Leche frita (Spaanse zoete kroketjes)
|
Lekker toetje
|
Lemon Curd
|
Lemper met abrikozen
|
Limoenijs
|
Limoenpudding met granaatappelsaus (magnetron)
|
Loempia's gevuld met gember en mango
|
Lokshen kugel
|
Lychees met gember en chocoladeroom
|
Lychees, gevuld
|
Macaroni met rozijnen uit Oost-Vlaanderen
|
Macerated strawberries
|
Maïskoekjes
|
Maïskoekjes
|
Mandarijnen kwark
|
Mandarijnenpudding
|
Mango Meringue Fool
|
Mango met mangomousse
|
Mango roomijs (Am ka kulfi)
|
Mangomousse met crème pompadour
|
Mangosorbet 1
|
Mangosorbet 2
|
Mansikkalumi (Finse aardbeiensneeuw)
|
Marsepeinmousse met romige amandellikeursaus
|
Marsepeinmousse met romige notensaus
|
Mascarpone met kersen in chocolade
|
Mascarponecrème
|
Melkmoes
|
Meloen gevuld met citroenijs met rode bessensaus
|
Meloen met drie hamsoorten
|
Meloen met geitenkaas en muntdressing
|
Meloen met gember
|
Meloen met ham 1
|
Meloen met Turks fruit
|
Meloen, gevuld
|
Meloensoep
|
Meloensorbet
|
Meloensorbet met reepjes ham
|
Meringue
|
Meringue met aardbeien en amandelen
|
Meringuebakjes met ijs en vruchten
|
Meringues met chocolade-ijs
|
Meringuetompouces met mascarponeroom
|
Mic-Mac
|
Mikan ou Amani (mandarijngeleitjes)
|
Millefeuille met frambozen
|
Mississippi Mud Pie
|
Mocca-chocolademousse
|
Mokka-chocoladeparfait
|
Mousse à l'orange
|
Mousse au chocolat
|
Mousse au chocolat met witte chocoladesaus
|
Mousse au chocolat van Mme Jean
|
Moustalevria (druivesappudding)
|
Muffins met warme rumsabayon, gevuld
|
Munt-ijs
|
Muscardinnes
|
Nariyal kheer (kokospudding)
|
Nectarines met Mascarponeroom, gebakken
|
Nectarsorbet
|
Nieuwjaarsontbijtbuffet uit Scandinavië
|
Notenijs, halfbevroren
|
Notentaart met ijs
|
Notentaart met karamelijs
|
Notenvierkantjes, Weense
|
Oeufs à la neige
|
Oeufs Bressane
|
Oliebollen, luxe gevulde
|
Omelet met wodka, Russisch
|
Omelet, Jamaïcaans
|
Omelette sibérienne
|
Ongol-ongol (dobbelsteentjespudding in kokos)
|
Oudbroodpudding
|
Ovenschotel met brood
|
Ovenschotel met mislukt brood, zoete
|
Pagoto symposion (ijsdessert á la Symposion)
|