Home > Recepten

Foo yong hai 06

6 eieren

1 kleine ui

1 kleine prei (alleen het wit)

1 klein bosje selderij

140 gr gesneden bamboescheuten (strip)

100 gr champignons

beetje boter



Boemboes:

Zout, peper

1 eetlepel Japanse ketjap of kikkoman
  • Omschrijving recept: Eiergerechten; Chinees
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de ui heel fijn.

Was de prei en snijd hem in heel dunne ringen.

Was de selderij en hak die fijn.

Laat de reboeng (bamboescheuten) uitlekken, maak de champignons schoon en snijd ze in heel dunne plakjes.

Kluts de eieren, voeg alle ingredienten erbij en maak het geheel op smaak af met zout en peper.

Bak in een klein koekenpannetje in boter 4-6 kleine omeletjes of in een grote koekenpan 3 omeletten.

Rol ze op en snijd ze in parten.

Notities

Dien de foe yong hay op met de daarvoor bestemde saus.