Home > Recepten

Foo yong hai met krab en lente-uitjes

2 eetlepels boter

3 lente-uitjes in schuine reepjes

stukje gemberwortel, geschild en in dunne reepjes gesneden

3-4 eieren

zout, peper

2 eetlepels melk

ketoembar (koriander)

1 blikje krab, uitgelekt
  • Omschrijving recept: Eiergerechten; Chinees
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Laat in 1 eetlepel boter de lente-ui ± 3 minuten zachtjes bakken.

Voeg de gember toe en bak die ± 3 minuten mee.

Klop de eieren los met zout, peper, de melk en een mespunt ketoembar.

Smelt in een grote koekenpan 1 eetlepel boter.

Schenk het eimengsel in de pan.

Verdeel er de lente-ui, gember en krab over.

Laat de omelet op laag vuur stollen.

Serveer er Foe Yong Hai-saus bij.