Tjap tjoi 07 |
|
200 gr wortelen 100 gr taugé 300 gr gaar kippenvlees 1/2 bloemkooltje 1/2 komkommer 1 preitje 1 rode paprika 1 bakje champignons 4 grote garnalen 1 eetlepel olie bouillonpoeder zout, peper ketjap maïzena |
|
BereidingGebruik alleen verse groenten, want diepvriesgroenten of groenten uit blik zijn voor dit gerecht niet echt geschikt.Houd de taugé apart. Was alle groenten en snijd ze in niet te kleine stukjes. De groenten moeten niet te nat zijn. Laat de olie snel heet worden en bak de groenten daarin met wat peper en zout. Maak van het bouillonpoeder wat bouillon, voeg dit toe en laat het geheel 5 minuten stoven. Snijd het kippenvlees in stukjes en voeg die bij de groenten. Doe er tenslotte de taugé bij en bind het vocht met wat maïzena. Maak de schotel op smaak af met ketjap. NotitiesServeer er rijst bij. |
Home > Recepten