Salade van noedels met kip |
|
120 gr Mung Noedels 180 gr kleine scampi's zonder schaal 1 eetlepel olie 1 kippenborst in stukjes zout, peper 1 in stukjes gehakt rood chilipepertje 1 in stukjes gehakt groen chilipepertje 3 eetlepels limoensap 2 eetlepels Nam pla (Thaise vissaus) 1 theelepel suiker 3 sjalotjes in dunne schijfjes verse korianderblaadjes sla ter garnering gebakken sjalotjes ter garnering |
|
BereidingMaak de noedels klaar volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze afkoelen.Blancheer de scampi's in kokend water tot ze roze zijn geworden. Haal ze uit het water en laat ze afkoelen. Doe olie in een wok of pan, voeg de kip toe en sauteer tot ze goudbruin is. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Meng de pepertjes, het limoensap, de Nam pla, suiker, sjalotjes en korianderblaadjes. Voeg de kip, de scampi's en de noedels toe. Meng goed. Serveer op een slabedje en garneer met gebakken sjalot. |
Home > Recepten