Home > Recepten

Lasagne met spinazie

1 kg spinazie

1 pakje béchamelsaus

400 gr half-om-halfgehakt

100 gr geraspte kaas

lasagnevellen

peper, zout

knoflook

oregano
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Groentegerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Kook de lasagnevellen zo nodig voor.

Spoel de spinazie af, kook hem, hak hem fijn en laat de groente zeer goed uitlekken.

Bak het gehakt rul en breng op smaak met zout, peper, knoflook en oregano.

Vermeng het gehakt met de spinazie.

Doe in de ovenschaal achtereenvolgens een schepje béchamelsaus, een lasagnevel en een laagje van het gehakt-spinaziemengsel en herhaal dit tot de schaal is gevuld.

Bestrooi de bovenste laag met de geraspte kaas.

Zet het gerecht in de oven tot de kaas een mooi bruin korstje heeft en serveer met een frisse salade.