Koolrabi-gehaktschotel met bieslooksaus |
|
150 gr rundergehakt zout, peper, nootmuskaat 1 theelepel milde paprikapoeder 1/2 eetlepel paneermeel 1 kruidenbouillontablet 250 gr aardappelen in stukjes 2 koolrabi's in reepjes 1 zakje witte saus (Knorr) 20 fijngeknipte sprietjes bieslook |
|
BereidingMeng het gehakt, zout, peper, het paprikapoeder en het paneermeel in een kom door elkaar en vorm hier kleine balletjes van.Breng in een pan 1/2 liter water met het bouillontablet aan de kook, voeg de aardappelen en de koolrabi toe en laat ± 5 minuten koken. Voeg de gehaktballetjes toe en kook alles in nog eens ± 10 minuten zachtjes gaar. Maak intussen de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng op smaak met nootmuskaat en roer er de bieslook door. Giet het gehakt-koolrabimengsel af en schep de saus erdoor. |
Home > Recepten