Gehaktworstjes, pittig |
|
250 gr rundergehakt 2 eetlepels broodkruim of paneermeel 1 losgeklopt ei 1/2 theelepel milde kerriepoeder 1/4 theelepel gemberpoeder 2 eetlepels fijngesneden korianderblaadjes zout, peper 2 eetlepels olie 2 eetlepels fijngesneden peterselie 1 eetlepel gembersiroop |
|
BereidingVermeng het gehakt goed met het broodkruim, het ei, de kerrie, het gember-poeder, 1/2 eetlepel koriander, zout en peper en vorm hier 8 kleine 'worstjes' van.Bak de worstjes in de olie in 10-15 minuten bruin en gaar, laat ze op keukenpapier uitlekken en laat ze vervolgens afkoelen. Vermeng 1 1/2 eetlepel koriander en peterselie. Bestrijk de worstjes voor het serveren dun met gembersiroop en rol ze door het kruidenmengsel. |
Home > Recepten