Home > Recepten

Moussaka 03

1 aubergine

olie

1 gesnipperde ui

1 uitgeperst teentje knoflook

250 gr lamsgehakt

1 fijngesneden tomaat

1 theelepel tijm

zout, peper

50 gr verkruimelde feta

1 zakje aangemaakte Roomsaus Culinaire (Maggi)
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Lamsvleesgerechten; Grieks
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Snijd de aubergine in plakken en bak die in ruim olie lichtbruin.

Fruit in 1 eetlepel olie de ui en de knoflook.

Voeg het lamsgehakt, de tomaat, tijm, zout en peper toe en bak het rul.

Leg de aubergine in een schaal en verdeel het gehakt, de feta en de Roomsaus Culinaire erover.

Zet de schaal afgedekt ± 10 minuten in de oven en daarna nog ± 10 minuten onafgedekt.