Raapstelen met roereieren en spaghetti |
|
6 bosjes raapstelen 400 gr (volkoren)spaghetti zout 1 eetlepel aardappelmeel klontje boter 4 eieren 4 eetlepels melk peper paprikapoeder bieslook 2 tomaten |
|
BereidingKook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel. Roer een klontje boter door de groente. Maak de roereieren van de eieren, melk, zout, peper paprikapoeder en de bieslook. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti erom heen. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook. |
Home > Recepten