Omelet, Oosters |
|
100 gr spekblokjes 1 eetlepel olie 1 eetlepel maïzena 2 eetlepels melk of water 2 eieren peper 1 pakje soepgroente of chinese groentemix (150 gr diepvries) ca. 50 gr taugé tomatenketchup of sambalsaus (flesje) |
|
BereidingBak de spekblokjes in een koekenpan met een anti-aanbaklaag uit in de olie.Roer intussen de maïzena aan met water of melk. Klop er met een vork of garde de eieren en wat peper door. Doe de groenten bij het spek in de pan en laat omscheppend kort meebakken. Giet er het eimengsel over en zet een deksel op de pan. Laat de omelet op laag vuur 5 minuten bakken. Bestrooi met de taugé en laat afgedekt nog een paar minuten bakken totdat de bovenkant geheel is gestold en de taugé glazig is geworden. Garneer met tomatenketchup of sambalsaus. |
Home > Recepten