Home > Recepten

Tjap tjoi met ei

150 gr cashewnoten

3 eetlepels olie

1 grote ui

peper, zout

2 teentjes knoflook

150 gr wortel

150 gr taugé

150 gr witte kool

4 eieren

2 eetlepels ketjap
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Eiergerechten; Chinees
  • Aantal Porties: 4
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verhit 1 lepel olie in een wok of braadpan. Bak hierin de cashewnoten goudbruin. Schep ze uit de pan en zet ze apart.

Snipper de ui en fruit die in de resterende olie. Knijp de knoflook erboven uit.

Schrap de wortel en snijd die in plakjes, was de taugé en snij de kool fijn. Roerbak de groente knapperig gaar in de olie.

Roer er dan de 4 losgeklopte eieren met peper, zout en ketjap door. Blijf roeren totdat het ei gaar is en bestrooi de schotel met de cashewnoten.

Notities

Serveren met (zilvervlies)rijst.