Eggah groenten |
|
75 gram boter (of margarine) 2 gekookte aardappelen in plakjes 1 kleine koolraap in plakjes 75 gram champignons in plakjes 175 gekookte doperwten zout en peper naar smaak 1 eetl gehakte peterselie 5 losgeklopte eieren 3 eetl geraspte kaas |
|
BereidingSmelt de boter in een ruime koekenpan, bij een matige tempera tuur. Voeg, als de boter begint te schuimen, de aardappelen en de koolraap toe.Roerbak de groenten tot dat ze lichtbruin zijn. Voeg de champignons en de erwten toe en roerbak alles nog 5 minuten. Verlaag de temperatuur en voeg er zout, peper, peterselie, en eieren door. Kaas erover, deksel op de pan en ca 10 minuten bakken of tot de eieren gestold zijn. Doe de Eggah op een verwarmde schotel en snij hem aan tafel aan punten. NotitiesServeer deze Arabische eierkoek met stokbrood en een salade. |
Home > Recepten