Home > Recepten

Aardappel-gehakt-koekjes

150 g vastkokende aardappels

400 g rundergehakt

1 ui

2 tenen knoflook

1/2 theelepel chilipoeder

1/2 theelepel oregano

zout

peper

2 takjes peterselie

1 ei

2 lepels bloem

olijfolie
  • Omschrijving recept: Aardappelgerechten; Rundvleesgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Rasp 150 gr vastkokende aardappels grof en meng dit met 400 gr rundergehakt, 1 geraspte kleine ui, 2 uitgeperste tenen knoflook, 1/2 theelepel chilipoeder, 1/2 theelepel oregano, zout en peper, 2 takjes gehakte peterselie, 1 ei en 2 eetlepels bloem.

Vorm hiervan kleine platte koekjes, wentel die door bloem en bak ze in ruim olijfolie aan beide kanten mooi bruin.

Notities

Lekker met Vietnamese loempiasaus.