Home > Recepten

Gehaktbrood 1

1 rond wit vloerbrood van 25 cm doorsnee

2 uien

150 gr belegen boerenkaas

100 gr taugé

5 takjes peterselie

1 eetlepel olijfolie

450 gr mager rundergehakt

2 eetlepels mosterd

2 eetlepels ketjap

1 1/2 theelepel sambal
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten
  • Aantal Porties: 8
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd het kapje van het brood en hol het uit; verkruimel de inhoud.

Snijd de kaas in kleine blokjes, snipper de uien, was de taugé en knip de peterselie fijn.

Verwarm de oven voor op 225°C.

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uien.

Voeg het gehakt toe en bak het rul.

Voeg de broodkruimels toe en verwarm het geheel 3 minuten.

Voeg de taugé, sambal, mosterd en ketjap toe en roer alles goed door.

Voeg naar smaak peper en zout toe.

neem de pan van het vuur en voeg de kaas en de peterselie toe.

Vul het brood, zet het kapje erop en vouw er aluminiumfolie omheen.

Bak het 25 minuten in de oven.