Home > Recepten

Gehakt met yoghurtsaus, Oosters

400 gr rundergehakt

1 ui

2 teentjes knoflook

2 eetlepels peterselie

1 theelepel majoraan

zout, peper

2 eetlepels bloem

2 eieren

olijfolie



Voor de saus:

1 bekertje Bulgaarse yoghurt

1 uitje

1 mespunt tijm

1 mespunt kruidnagelpoeder

zout, peper

verse peterselie en bieslook
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Sausjes; Oosters
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Meng het gehakt met de gesnipperde ui, de knoflook uit de knijper en de overige ingredienten goed door elkaar en draai er kleine balletjes van.

Bak de balletjes in de olijfolie in ± 20 minuten bruin en gaar.

Meng de yoghurt met het fijngesnipperde uitje en de rest van de kruiden.

Serveer de saus er apart bij.