Home > Recepten

Taramokeftedes (viskuitpasteitjes)

250 gr gerookte kabeljauwkuit

1 fijngehakte ui

2 teentjes knoflook uit de pers

3 verkruimelde sneetjes witbrood

1/2 theelepel kaneel

versgemalen zwarte peper

1 eetlepel fijngehakte kruizemunt

1 eetlepel versgehakte dille

1 eetlepel fijngehakte peterselie

1 eetlepel water

1 eetlepel citroensap

50 gr bloem

olie
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Grieks
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bak de uien in de olie lichtbruin.

Meng alle ingredienten, behalve de ui, bloem en olie goed door elkaar.

Voeg de ui en de helft van de bloem toe.

Vorm er dan kleine balletjes van en wentel ze door de rest van de bloem.

Verhit de olie en bak de balletjes rondom goudbruin.

U kunt de balletjes ook frituren: ± 3 minuten, tot ze goudbruin zijn.