Home > Recepten

Tonijntaart met geitenkaas

2 blikjes croissantdeeg

2 eetlepels olie

750 gr uien in dunne ringen

2 geperste teentjes knoflook

2 eetlepels fijngehakte peterselie

2 blikjes tonijn op olie, uitgelekt en verbrokkeld

3 eieren

1 dl room

zout, peper

100 gr geraspte feta

100 gr geraspte Hollandse geitenkaas
  • Omschrijving recept: hartig gebak; Visgerechten; Grieks
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Rol het deeg uit tot een ronde lap van 34 cm en bekleed de vorm ermee.

Bak in de olie de ui en knoflook 10 minuten.

Schep er de peterselie en tonijn door en schep het mengsel in de vorm.

Roer de eieren, melk, zout, peper en kaas door elkaar en schenk dit over de vulling.

Bak de taart in de oven in 35 minuten goudbruin.

Benodigdheden

Springvorm 24 cm