Home > Recepten

Nectarines met forel, gevuld

4 nectarines

9 eetlepels citroensap

250 gr gerookte forelfilets

1 komkommer

100 gr lente-uitjes

3 eetlepels olijfolie

3 eetlepels sinaasappelsap

peper, zout
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Voorgerechten; Grieks
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Halveer en ontpit de nectarines en besprenkel ze met 4 eetlepels citroensap.

Snijd de forelfilets in kleine stukjes.

Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de pitjes en snijd de komkommer in kleine blokken.

Schil de lente-uitjes en snijd ze in kleine ringetjes.

Roer de olie, het sinaasappelsap en 5 eetlepels citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Meng de forel, de komkommer en de lente-uitjes met de marinade en vul de

halve nectarines met het slaatje.