Sesamringetje/Indische hapjes |
|
1 blikje croissantdeeg (Danerolles, 270 gr) 1/4 theelepel saffraanpoeder mespunt zout 1 ei, losgeklopt 4 verse rundersaucijsjes, vel verwijderd 1 eetlepel sesamzaadjes |
|
BereidingDeeg met saffraan doorkneden, in vieren delen en uitrollen tot 4 plakjes van 10 x 8 cm. Worstjes op deeg leggen, deeg er stevig omrollen en randen goed aandrukken. Deeg met ei bestrijken en met sesam bestrooien.Rolletjes in 5 plakjes snijden en op bakplaat leggen. In oven 20-25 minuten op 200 °C bakken. NotitiesVariatiehapje: Indisch ringetje (warm)Saucijsjes vervangen door 300 gr gehakt, rulgebakken met 1 theelepel Boemboe Sat‚-kruiden (Conimex). Deeg met 25 gr fijngehakte pinda's bestrooien. |
Home > Recepten