Soezen veggie-style (koud)/Mascarponesoesjes |
|
1/2 pakje mix voor soezen (Baukje, inh. 90 gr) 1 ei 125 gr boter 3 sjalotten, gesnipperd 400 gr champignons, fijngesneden 1-2 eetlepels citroensap zout, peper 2 takjes peterselie, fijngesneden Variatiehapje: Mascarpone-soesje (koud) Soesjes vullen met mengsel van 150 gr mascarpone losgeroerd met 2 eetlepels pesto, zout en peper. |
|
BereidingVan soezenmix, ei en 1/2 dl water volgens aanwijzingen op pak 12 soezen bakken.Vulling: sjalotten in 30 gr boter 1 minuut bakken. Champignons al omscheppend ± 10 minuten meebakken tot bijna alle vocht is verdampt. Met citroensap, zout en peper op smaak brengen. Iets laten afkoelen. Peterselie en rest van boter erdoor roeren. In koelkast koud laten worden. Soesjes vullen met champignonvulling. |
Home > Recepten