Home > Recepten

Parma-mangoschijfje/salamischijfje (koud)

50 gr boter

3 rode pepers, fijngesneden

zout

1 kropje krulandijvie

1/2 stokbrood, in 12 sneetjes

1 mango, in dunne plakken

6 plakjes Parmaham, gehalveerd

toefjes kervel



Variatiehapje: Salami-schijfje (koud)

Parmaham vervangen door 12 plakjes salami, en mango door 2 in blokjes gesneden pomodori (Italiaanse tomaten). Besprenkelen met olijfolie en (balsamico-)azijn. Garneren met basilicum.
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Boter met pepers en zout zacht roeren. Sla in 12 toefjes verdelen.

Sneetjes stokbrood met chiliboter bestrijken. Sla, mango en ham erover verdelen. Met kervel garneren.