Home > Recepten

Zalm-crêperondje (koud)/Americain-crêperondje

1 dl melk

20 gr bloem

zout

1 ei

1 eetlepel olie

3-4 eetlepels crème fraîche

1 bosje dille, fijngesneden

8 plakjes gerookte zalm



Variatiehapje: Americain-crêperondje (koud)

Zalm vervangen door 150 gr filet americain en garneren met 2 theelepels fijngehakte kappertjes.
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Visgerechten
  • Aantal Porties: 12
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Van melk, bloem, zout en ei glad beslag kloppen. Van beslag in wat olie 2 flensjes bakken. Afgekoelde flensjes met crème fraîche bestrijken.

Dille en zalm erover verdelen. Flensjes strak oprollen en in huishoudfolie verpakt 1-2 uur in koelkast leggen.

Rollen in 6 plakjes snijden en garneren met dille.