Home > Recepten

Ham-kaasrolletje (koud)/Rookvlees-kaasrolletje

16 lange sprietjes bieslook

150 gr verse geitenkaas

2 eetlepels melk

1/2 eetlepel marjolein, 1/2 eetlepel oregano, 1/2 eetlepel munt, 1

eetlepel basilicum en 4 eetlepels peterselie, fijngesneden

1 teentje knoflook, geperst

zout, peper

16 plakjes Parmaham



Variatiehapje: Rookvlees-kaasrolletje (koud)

Ham vervangen door 16 plakjes (iets dikker gesneden) rookvlees. Vullen met 150 gr roomkaas, gemengd met 4 fijngesneden kleine augurkjes, 1 geperst teentje knoflook, 2 eetlepels fijngesneden bieslook, zout en peper.
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 16
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bieslook onderdompelen in kokend water en met koud water afspoelen. Kaas smeuïg roeren met melk. Kruiden, knoflook, zout en peper erdoor roeren.

Mengsel over plakjes ham verdelen, oprollen en met bieslook vastknopen.