Ham-kaasrolletje (koud)/Rookvlees-kaasrolletje |
|
16 lange sprietjes bieslook 150 gr verse geitenkaas 2 eetlepels melk 1/2 eetlepel marjolein, 1/2 eetlepel oregano, 1/2 eetlepel munt, 1 eetlepel basilicum en 4 eetlepels peterselie, fijngesneden 1 teentje knoflook, geperst zout, peper 16 plakjes Parmaham Variatiehapje: Rookvlees-kaasrolletje (koud) Ham vervangen door 16 plakjes (iets dikker gesneden) rookvlees. Vullen met 150 gr roomkaas, gemengd met 4 fijngesneden kleine augurkjes, 1 geperst teentje knoflook, 2 eetlepels fijngesneden bieslook, zout en peper. |
|
BereidingBieslook onderdompelen in kokend water en met koud water afspoelen. Kaas smeuïg roeren met melk. Kruiden, knoflook, zout en peper erdoor roeren.Mengsel over plakjes ham verdelen, oprollen en met bieslook vastknopen. |
Home > Recepten