Zalm-rotolo (koud)/Rosbief-rototo (koud) |
|
400 gr sperziebonen 2 eieren 150 gr bloem zout ± 2 1/2 dl melk 50 gr boter 250 gr plakjes gerookte zalm sap van 1/2 citroen Variatiehapje: Rosbief-rotolo (koud) Zalm vervangen door 150 gr plakjes rosbief en sperziebonen door 400 gr broccoli (gekookt en fijngesneden). |
|
BereidingSperziebonen in ± 15 minuten beetgaar koken.Ei losroeren met bloem en mespunt zout. Melk in delen toevoegen en tot glad beslag kloppen. In boter van beslag 12 flensjes bakken. Over flensje 1/6 deel van zalm verdelen, flensje erop leggen en 1/6 deel van bonen erover verdelen. Oprollen en stevig in huishoudfolie wikkelen. Zo nog 5 rolletjes maken. ± 1 uur in koelkast wegzetten. Rolletjes in 4 plakken snijden en met citroensap besprenkelen. |
Home > Recepten