Forel-briesandwich, mini- |
|
6 sneetjes wit casinobrood 6 sneetjes bruin casinobrood 2 eieren zout, peper 70 gr boter geraspte schil van 1 citroen 100 gr gerookte forelfilet 150 gr brie 100 gr Vooraf en Toe (koeling) takjes dille |
|
BereidingKorstjes van boterhammen snijden.Eieren loskloppen met 2 eetlepels water, zout en peper. In 20 gr boter van eimengsel 1 grote dunne omelet bakken. Omelet aan één kant bakken en uit pan halen zodra ei aan bovenkant gestold is. Omelet in 6 stukken snijden. Geraspte citroenschil door 50 gr boter roeren. Forel met vork fijnprakken. Sneetjes witbrood met citroenboter besmeren en beleggen met forel. Brie fijnprakken. Sneetjes bruinbrood met Vooraf en Toe besmeren en beleggen met brie. Witte en bruine boterhammen met belegde kanten op elkaar leggen, tussen boterhammen stuk omelet leggen. Elke sandwich in 4 driehoekjes snijden. Serveren met takjes dille. De sandwiches kunt u het beste zo kort mogelijk voor het serveren bereiden. |
Home > Recepten