Home > Recepten

Jellied Bloody Mary's (koud)

10 blaadjes witte gelatine

7 1/2 dl tomatensap

sap van 1 citroen

1 1/2 dl wodka

± 1 theelepel tabasco

2 theelepels Worcestershire sauce

selderijzout

waterkers
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 8
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Gelatine in ruim koud water ± 5 minuten weken, goed uitknijpen, op laag vuur in 1 dl tomatensap oplossen en iets laten afkoelen.

Rest van tomatensap, citroensap en wodka erbij schenken en op smaak brengen met tabasco, Worcestershire sauce en selderijzout.

Tomatengelei in vormpjes schenken en afgedekt ± 4 uur in koelkast laten opstijven.

Met waterkers serveren.

Benodigdheden

extra nodig: 8 kleine timbaaltjes of kopjes