Kip-driehoekje (warm) |
|
6 plakjes bladerdeeg 100 gr kipfilet in kleine blokjes 1 eetlepel boter 10 zwarte olijven in plakjes 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel fijngehakte peterselie 1 theelepel fijngehakte verse tijm zout, peper 2 eetlepels sesamzaad |
|
BereidingElk plakje deeg met deegroller iets uitrollen en in vieren snijden.Kipfilet in boter ± 5 minuten roerbakken. Olijven, crème fraîche, peterselie en tijm erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kipmengsel iets laten afkoelen. Op elk plakje deeg een schepje vulling leggen. Randen met water vochtig maken, plakjes diagonaal dubbelvouwen en goed aandrukken. Driehoekjes met sesamzaad bestrooien. In oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar bakken. |
Home > Recepten