Tomaatsoesjes met geitenkaasmousse (koud) |
|
50 g zongedroogde tomaten 50 g boter 1/4 theelepel zout 1 dl water 60 g bloem 1 theelepel oregano 2 eieren 150 g zachte geitenkaas 75 g volle kwark 1 lepel bieslook |
|
Bereiding50 gr zongedroogde tomaten in kleine stukjes snijden.50 gr boter met 1/4 theelepel zout in 1 dl water verwarmen tot boter smelt. 60 gr bloem en 1 theelepel oregano toevoegen, zolang roeren tot deegbal van bodem los laat. Van vuur af één voor één 2 eieren erdoor kloppen. Blijven kloppen tot glanzend deeg ontstaat. Stukjes tomaat erdoor roeren. Oven voorverwarmen op 220 °C. Op ingevette bakplaat ± 20 bergjes deeg scheppen. Soesjes in midden van oven ± 20 minuten bakken. Laten afkoelen. 150 gr zachte geitenkaas, 75 gr volle kwark en 1 eetlepel fijn geknipte bieslook door elkaar kloppen. Soesjes hiermee vullen. |
Home > Recepten