Omeletrolletjes (warm) |
|
4 eieren 2 lepels olie 1 sjalotje 1 teen knoflook 1 theelepel sambal oelek 1/2 theelepel kuncit 1/4 theelepel ketumbar 200 g rundergehakt 1 dl kokosmelk bananenblad |
|
Bereiding4 eieren loskloppen met zout en hiervan in ± 2 eetlepels olie 8 kleine dunne omeletjes (Ø ± 8 cm) bakken.1 eetlepel olie verhitten en 1 fijngesneden sjalotje, 1 geperst teentje knoflook, 1 theelepel sambal oelek, 1/2 theelepel gemalen koenjit en 1/4 theelepel gemalen ketoembar ± 5 minuten bakken. 200 gr rundergehakt toevoegen en in ± 5 minuten rul bakken. 1 dl kokosmelk en zout toevoegen en nog ± 5 minuten laten koken. Mengsel over omeletjes verdelen. Omeletjes oprollen, daarbij zijkanten naar binnen slaan. Rolletjes vastzetten met reepjes bananenblad. |
Home > Recepten