Home > Recepten

Komkommerbakjes, gevuld (koud)

1 komkommer

4 gerookte forelfilets

100 g verse roomkaas

1 stengel bleekselderij

1 sjalot

2 lepels bladselderij

zout

peper

40 g pistachenootjes
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes
  • Aantal Porties: 8
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

1 grote komkommer schillen en in stukken van 4-5 cm snijden. Komkommer uithollen tot bakjes met wand van 1 cm ontstaan.

4 gerookte forelfilets fijnprakken en mengen met 100 gr verse roomkaas, 1 fijngesneden stengel bleekselderij, 1 fijngesneden sjalot, 1 eetlepel bladselderij, zout, peper en 30 gr fijngehakte pistachenootjes. Komkommer hiermee vullen.

Garneren met 10 gr pistachenootjes en 1 eetlepel bladselderij.