Home > Recepten

Champignons met knoflook (warm)

15 teentjes knoflook

2 lepels olijfolie

25 g boter

2 theelepels tijm

zout

peper

16 grote champignons

2 theelepels rozemarijn

3 lepels olijfolie

1 lepel citroensap
  • Omschrijving recept: Paddestoelgerechten; Borrelhapjes; Spaans
  • Aantal Porties: 16
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C.

15 teentjes knoflook (in plakjes) met 2 eetlepels olijfolie, 25 gr boter, 2 theelepels tijm, zout en peper in aluminiumfolie verpakken en in oven ± 20 minuten zachtjes bakken.

16 grote champignons zonder steel in ovenschaal leggen.

Knoflook met vrijgekomen vocht, 2 theelepels fijngesneden rozemarijn, 3 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel citroensap erover verdelen.

Champignons ± 25 minuten in oven bakken.